Zoozi
Abikokk 2011-01-29 21:43:24 |
Kirsike, mul vanem poiss käis seda mudakooki veel tänagi otsimas :D
Lõunaks nokkisime kuumsuitsulatikat.
Õhtuks juustu-pirnipirukas.
Magusaks tõi ema turult värskeid vahvleid ja marmelaadi.
|
|
Jeti
Kokaõpilane 2011-01-29 21:54:33 |
Pille:
See on minu 2-aastase lapse absoluutne lemmiksupp. Patuga pooleks panen sinna ka lihaviinereid, siis läheb kohe eriti hästi alla :D
Täna õhtusöögiks vormisin käsitsi elu esimesed pelmeenid. Pildistada veel ei kannatanud, süüa õnneks küll ;) Kuna kapsapead enam muuks otstarbeks vaja polnud, siis tegin suppi. Kapis oli veel paar porgandit ning poolik pakk Kaval-Antsu sulajuustu, nii et tegin taas seda suppi. Selline lastekas - tütar võttis NELI (4) kausitäit. Hakkasin juba muretsema, et äkki eile lasteaias süüa ei antudki. |
|
Itakene
Abikokk 2011-01-29 23:25:07 |
Eile õhtul käisime mehega Krua`s. Eriti maitsev oli supp hiigelkrevettide ja kookospiimaga. Täna päeval Nop`is. Mina sõi läätsesuppi, mees pastat päikesekuivatatud tomatitega. Magustoiduks šokolaadimuffin ja kohv. Õhtul kodus kiire omlett. | |
Itakene
Abikokk 2011-01-29 23:37:49 |
Pille:
Palju-palju õnne, Pille! :)
Pille:
No ju aimas keha ette, et pole mõtet söögitegemisega end väsitada :)
Laupäeva hommikul sündis pisipoeg, lõunasöögiks saime haiglas kartulit-kastet-toorsalatit, õhtuks kartulit-lihapalli-toorsalatit. Saiake ka.
Pühapäeval ei hakanud enam haiglatoitu ootama, tulime lõunast koju. Sõime külmkapist leitud salatijääke, õhtul tõid vanemad veel kooki ka.
Eile tegin lihtsat kanapilaffi, kus kasutasin põhjaks kukeseene-tomati-sibula-paprikahoidist, magusaks sidrunikeeks.Me sõime täna Stockmanni delileti kaupa. Mitte mingisugust söögitegemise isu ei olnud. :O Kohe piinlik, aga no eks ma varsti saan kokkamistuhina tagasi :) |
|
ErleS
Abikokk 2011-01-30 18:08:19 |
Eile õhtul vürtsikas porgandi-läätsesupp, täna kana tikka masala Jamie Oliveri moodi. | |
Kirsike
Abikokk 2011-01-30 19:17:31 |
Meil oli ahjuribi selles marinaadis ja colcannon. Magusat ei ole, aga teen ühe väikese kräsupea, siis homseks on magus olemas :) | |
Elis
Abikokk 2011-01-30 19:55:07 |
Lõunal kohupiima-marjakook, ingveri-sidruniteed ja üks imeilus Sadama turult pärinev kodumaine õun (sort ei meenu hetkel). Õhtul põdrastrooganov, ahjus küpsetatud "friikartulid" ja hapukurgid. Magusaks on veel natuke kooki.. | |
Kätrin
Abikokk 2011-01-30 20:25:39 |
Sadama turult koju toodud kana ;) sai sisse peekonit ja sibulat, peale soola-piprt ja kerge või-kihi. Sai väga väga hea. Kõrvale tegin Nigella krõbedaid ahjukartuleid - olid tõesti ääretult krõbedad ja väga mõnusad. Magusat nüüd nuputan. Äkki shokolaadi-vulkaane. | |
Liisi
Abikokk 2011-01-30 22:03:49 |
Hiliseks lõunaks sõime hästi pehmet saia pasteediga.
Õhtul grillkastmega ahjukana ja roheline salat kirsstomatite ja pähklitega. Magusaks Läti riivleivadessert Rūpjmaizes kārtojums.
|
|
Zoozi
Abikokk 2011-01-31 00:07:13 |
Lõunaks jälle Juci blogist krõbe kana magushapus kastmes. Õhtuks pitsa erinevate katetega. Täiskasvanutele sai tehtud kolme juustu pitsat. Magusaks õuna-jõhvikamuffinid. | |
| << < 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 > >> | ||